Lue uusimmat artikkelimme tästä

Usein kysytyt kysymykset

Pakkauskoot

 • Mikä kokoisia suursäkit ovat?

  Suursäkkimme ovat painoltaan 600kg. Suursäkeistä löytyy aina pohjaventtiili, jonka avulla on mahdollista helposti annostella kerralla vain osa säkistä kylvökoneeseen. Tarvittaessa teemme myös 300kg suursäkkejä. Pikkusäkkien koko on yleensä 20kg.

 • Onko viljan siemeniä saatavilla pikkusäkeissä?

  Tiettyjä lajikkeita on varastossa saatavilla pikkusäkeissä valmiina. Tarvittaessa kysy meiltä mahdollisuutta saada muita lajikkeita pikkusäkeissä.

Sertifioitu siemen

 • Mitä tarkoittaa sertifioitu siemen?

  Sertifioitu siemen tarkoittaa virallisesti tarkastettua ja hyväksyttyä siementä. Sertifioitu siemen on lajikepuhdasta, hukkakauratonta, hyvin itävää eikä sisällä haitallisia rikkasiemeniä ja haitallisia kasvitauteja. Voit lukea sertifioidusta siemenestä lisää täältä. https://www.ruokavirasto.fi/kasvit/kylvosiemenet-ja-siemenperuna/Siemenet/

Tilaus

 • Haluaisin tilata siemenet tietylle pinta-alalle, onko se mahdollista?

  On! Kirjaamme ylös pinta-alasi ja kylvötiheys toiveesi ja myyntierän itävyyden ja tjp:n varmistuttua toimitamme riittävän määrän siemeniä kylvöalallesi.

 • Haluan muuttaa tilaustani, miten toimin?

  Ota meihin yhteyttä heti kun huomaat tarpeen muuttaa tilaus. Yleensä tilausta voidaan muuttaa joustavasti.

 • Palveletteko myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella?

  Kyllä. Siemeniä voi tulla noutamaan sovitusti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Puhelimella meitä voi tavoitella koska vaan.

Toimitukset

 • Onko siemenet mahdollista saada tilalle toimitettuna?

  Järjestelemme rahtikuljetuksia koko Suomeen sopimuskuljetusliikkeemme J Ijäs Oy:n kanssa suuntakuormina tarpeen mukaan ympäri vuoden.

  Pakkaamomme sijaitsee kilometrin päässä Kaukokiidon terminaalista. Kaukokiidon kautta siemenet ovat saatavilla ympäri Suomen jopa seuraavana päivänä.

 • Voiko siemenet noutaa pakkaamolta itse?

  Totta kai! Pakkaamomme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella valtatie 12 vieressä. Keväällä kaikki siemenet ovat noudettavissa viimeistään maalis- huhtikuussa. Jos haluat noutaa siemenet aiemmin, sovi asiasta etukäteen.