Lue uusimmat artikkelimme tästä

Kiitos KoneAgria 2023 messuvieraille!

Tiedotteet

Teemu Junttila

Olimme mukana Peltosiemenen osastolla 2023 vuoden KoneAgria-messuilla. Mukana olivat meiltä Konsta, Teemu ja Taisto.

Kolme päivää ja kolme henkeä meiltä oli tiukka rutistus. Onneksi väkeä oli koko ajan mukavasti vieraina osastolla ja lisäksi myös iso liuta muita Peltosiemen-pakkaamoja palvelemassa messukävijöitä.

Todella monta mukavaa kohtaamista oli vanhojen asiakkaiden kanssa ja keskusteluja menneestä kasvukaudesta käytiin paljon sekä miten meidän lajikeratkaisut ovat toimineet tänä kesänä. Näissä keskusteluissa selkeästi esiin nousivat VAHVA-kaura ja VANILLE-ohra todella pidettyinä ja hyvinä suoriutujina haastavissakin sääoloissa!💪Tässä Peltosiemen takaa meille nämäkin huippulajikkeet tuotantoon ja myyntiin.

Kun katseet käännettiin keskusteluissa tulevan kevään kylvöihin niin kaikki uutuuslajikkeet olivat hyvin kysyttyjä ja muutama uusi asiakaskin löytyi kauppojen muodossa messuilta, kiitos luottamuksesta!🤝 Nämä uutuuslajikkeet ovat meiltä todella kysyttyjä ja osaa löytyy paremmin ja osaa vähän vielä vähemmän tulevalle keväälle. Palaamme näiden määriin sekä tarkemmin lajikkeiden ominaisuuksiin tulevissa ajankohtaisissa tiedotteissamme.

Vielä kerran kiitos kaikille messuilla vieraille ja tarjouksen pyytäneille. Olemme tarjouksen pyytäneisiin vielä yhteydessä nyt messujen jälkeen.

Tutustu muihin kirjoituksiimme